طرز تهیه پاپ کورن سرکه ای و گوجه ای
مرحله اول:
قابلمه مناسب درب داری را روی شعله قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا کف قابلمه را کاملاً بپوشاند. چند عدد ذرت نیز دورن روغن قرار دهید. زمانی که ذرت ها شروع به باز شدن کردند یعنی روغن به درجه حرارت مناسب رسیده است. در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید، به اندازه ای ذرت بریزید تا کف قابلمه را بپوشاند و ذرت ها روی هم قرار نگیرند. حدود 20 ثانیه صبر کنید تا روغن و ذرت ها به درجه ی یکسان برسند.
مرحله دوم:
در این مرحله دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید و درب قابلمه را کمی کج قرار دهید تا بخار اضافی بتواند خارج شود. (این کار باعث می شود که پاپ کورنها نرم نشوند.) فراموش نکنید که مرتباً قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها نسوزند.
مرحله سوم:
زمانی که دیگر صدای بازشدن ذرت های شنیده نشود ذرت های شما آماده است. قابلمه را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا ذرت هایی که باز نشده اند هم باز شوند حالا زمان آن رسیده است تا کمی نمک به پاپ کورنها اضافه کنید و ظرف را خوب تکان دهید تا همگی نمکی شوند. در انتها ذرت ها را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید. و نوش جان!
پاپ کورن سرکه ای:
برای داشتن پاپ کورن هایی با طعم سرکه، بعد از آماده شدن پاپ کورن ها مقداری سرکه، نمک و کره را با هم مخلوط کنید و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار دهید.
پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کورن نیاز به پودر گوجه خشک دارید.( پودر گوجه خشک را میتوانید از عطاری ها تهیه کنید و یا خودتان در فر گوجه را خشک و پودر کنید و یا اینکه گوجه ها را در ظرفی درپوش دار ریخته و در هوای آزاد آنها را خشک کنید.) بعد از آماده شدن پاپ کورنها، پودر گوجه را در قابلمه ریخته و خوب تکان دهید.