loading
خواص ذرت پاپکورن

خواص ذرت پاپکورن

ذرت پاپکورن تیبا

نشاسته: ۷۷%

پروتئین: ۹%

روغن: ۵%

پنتوزان: ۵%

قند:۲%

خاکستر:۲%

متخصصان ادعا کرده اند که میان وعده هایی مانند ذرت بو داده یا پاپ کورن و بسیاری از غلات صبحانه به اندازه میوه ها و سبزی ها حاوی آنتی اکسیدان های مفید و سالم هستند.

محققان به تازگی دریافته اند که یک فنجان پاپ کورن تقریباً به اندازه  یک عدد سیب حاوی پلی فنول است و به همین خاطر یک میان وعده سالم به شمار می آید.

دانه ذرت حاوی قطره آبی است که داخل آن نشاسته ذخیره شده است .به همین دلیل است که پاپ کورن ۵/۱۳ تا ۱۴ درصد رطوبت دارد.پوسته سخت  اطراف دانه ذرت، نشاسته را احاطه کرده است. وقتی ذرت را حرارت می دهند، آب داخل دانه آن داغ و منبسط شده و به دیواره سخت اطرافش فشار می آورد. عاقبت،این دیواره سخت شکسته و دانه ذرت می ترکد. وقتی دانه می ترکد، نشاسته درون ذرت بادکرده  ودانه خارج می شود. بخار درون دانه خارج شده و پاپ کورن پف می کند.

اثر فیبر در کاهش وزن و مبارزه با چاقی:

چون پاپ کورن دارای مقدار زیادی فیبر هست، بسیار سیر کننده می باشند و حجم بیشتری از معده را به خود اختصاص می دهند،زیرا مقدار زیادی آب جذب می کنند. بنابراین به طور طبیعی غذای کمتری خورده می شود و این خود بهترین راه برای کاهش وزن است.

اگر شما می خواهید سالم باشید، به فیبر غذایی خود اهمیت دهید.فیبر نه تنها به حرکات روده کمک می کند، بلکه تحقیقات نشان داده است که در پایین آوردن کلسترول خون نیز نقشی مهم دارا است.

اخبار ومقالاتذرتمقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرانامان پارس با کادری مجرب در زمینه فروش عمده پاپکورن در خدمت شماست